Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tak odnośnie chorób to Olecku proponuję zapobiegawczo brać rutynę. Na naszym turnusie wirusy szalały. U Was pewno nie inaczej. Apteka przy szpitalu lub przy kościele.
Też jednego na śniadanie zaliczyłam i limit kalorii wyczerpany na cały dzień. W Olecku paczki już jakieś zaserwowano do sniadania?Jeśli nie to na kolację pewno bedzie coś w tym stylu.
Orfeusz pisze:Też jednego na śniadanie zaliczyłam i limit kalorii wyczerpany na cały dzień. W Olecku paczki już jakieś zaserwowano do sniadania?Jeśli nie to na kolację pewno bedzie coś w tym stylu.
Etropia! Ja cię. nie strasze.sle nie chcę w Olecku klatwy Orfeusza. Bierz rutinoscorbin 3×3 dziennie.Dobrze radzę.
W kwestii tv Karol już był? Czy nie dało się jak nam?
A pod. 105 ti kolezanka dostawala oczoplasu.