Marty optymizm nas poraziosama75 pisze:Ja właśnie na narząd ruchu jadę z optymizmem to tak różnie bo to już długo się ciągnie
i psychikow i polamancow

Marty optymizm nas poraziosama75 pisze:Ja właśnie na narząd ruchu jadę z optymizmem to tak różnie bo to już długo się ciągnie

Nie dajcie się zwieść, to ze stresu przed wyjazdemkuleczek pisze:Marty optymizm nas poraziosama75 pisze:Ja właśnie na narząd ruchu jadę z optymizmem to tak różnie bo to już długo się ciągnie![]()
![]()
![]()
i psychikow i polamancow

wezwanie na zusłanie nawet depresanta doprowadzi do smiechuMarta33 pisze:Nie dajcie się zwieść, to ze stresu przed wyjazdemkuleczek pisze:
Marty optymizm nas porazi![]()
![]()
![]()
i psychikow i polamancow

osama75 pisze:Jeszcze wystawę kotów tam zrobicie

syl, moze moglybysmy byc razem w pokoju? nie pale, nie jestem konfliktowa, o czystosci mozesz porozmawiac z moim mezemsyl pisze:Ja na messengerze pisze z pewną panią która w styczniu była w Witalu. Co do pokoi to w sumie mam od niej sprzeczne informacje...napisała mi ze ona po podejściu do recepcji i podaniu nazwiska od razu otrzymała kartę z numerem pokoju a potem mi pisała ze w trakcie pobytu dowiedziała się ze panie które poznały się w autokarze mieszkały razem .I teraz nie wiem , czy zwyczajnie poprosiły czy to przypadek ?
Ja też modlę się o towarzyszkę nie konfliktowa nie palaca i czysta