Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A wiesz dlaczego mamy taki status???Po prostu dlatego,że mamy szeroki wachlarz tematow Ty chyba chcesz mnie pozbawić tego statusu,że tak mnie przywracasz do określonego tematu. Nie dam sie
A to mnie "rozgryzłeś" Masz rację, do wczoraj byłeś "tylko" pomocnym kuracjuszem, a ja bardzo pomocnym. Teraz jesteśmy na tym samym poziomie Ha! Ha! Ha!
Wprawdzie jeszcze kolanem nie dopchnęłam, ale zmieściłam się zgodnie z planem (prawie). Do 1 walizki dojdzie mi podręczna nieduża(naprawdę) torba. Chyba że w ostatniej chwili okaże się, że jeszcze to...i to....i jeszcze TO!
Odezwało się trzech panów, którzy jadą do Dzwonkówki i nawet miałam propozycję podwózki....ale to już za późno na zmianę planów.
No nie,to niesprawiedliwe.Do Ciebie aż 3 panów a do mnie nikt.Już nie musiałby nawet żaden pan,w ostateczności mogłaby być nawet pani Co do bagażu to ja nie miałem problemu spakować się w jedną walizkę i jeszcze Twoich rzeczy by się zmiescilo