Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To będziemy Marta biegać razem ja to chyba jestem uzależniona....tzn nie siedzę non stop w necie ale sam fakt nie posiadania zasięgu bardzo mnie niepokoi
W sumie nie dziwne... Nagle znajdujesz się w innym świecie i starasz z nim oswoic, przystosować no i skontaktować z rodziną. Jak do tego dodac problemy z internetem to opisywanie tego jak tam jest, schodzi na ostatni plan. Miejmy nadzieje, ze w końcu się cos dowiemy, Ja jade 20.03 i tez jestem zainteresowana a z drugiej strony coraz bardziej przerazona. Wlasnie ide zakupić starter plusa bo inne sieci w pokojach nie działają - takie info dostałam dzwoniac na recepcję.
Cześć, ja też się trochę obawiam, nie wiem jak to będzie mieszkać z kimś obcym w jednym pokoju przez prawie miesiąc, nie przeżyłam tego jeszcze, byłam raz w sanatorium i miałam jedynkę, mile wspominam wyjazd do Lądka Zdroju:)
Dziewczyny ja byłam źle nastawiona a jest ma prawdę dobrze ! Pyszne jedzenie i dużo a zasięg jest w pokoju.Mieszkam na 2 p.w budynku A i leżąc w lozku rozmawiam przez telefon
Co do zabiegów to jutro wszystko będzie rozpisane
Pokój mam 2 osobowy ,;miałam być z kolezanka z forum o loginie Kuleczek ale okazało się ze mamy inne przydziały. Tak że nie umawiajcie się lepiej bo potem może być rozczarowanie .
Sklepik ze wszystkim z 500 m od bramy do miasteczka ok 4 km jeździ busik za 3 zł
Wczoraj był wieczorek zapoznawczy ale nie weszłam bo nie było miejsc przy stolikach
Średnia wieku a raczej 70% to 60/70 lat
Trochę gorzej z internetem bo wi-fi tylko przy bibliotece
Jutro napisze więcej
Cześć, dzięki, już myślałam, że się nie odezwiecie w trakcie pobytu, proszę o jeszcze, przynajmniej Twoje pisanie wnosi trochę spokoju w moje oczekiwanie:)Serdecznie pozdrawiam.