Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tak sobie zerknęłam na mapę Kołobrzegu i to wcale nie jest aż tak daleko! Z dworca skręcasz w ulicę Solną a z Solnej na bałtycką.... To nie warto brać taksówki.... Tym bardziej że raz się nacięłam na mafii taksówkowej....
Daleko czy blisko to sprawa względna - odległość od Dworca PKP do Magnolii to circa 1,5 kilometra. Można skorzystać z komunikacji miejskiej , z dworca PKP autobusy linii 2,5 i 10, wysiadasz na przystanku BAŁTYCKA/PRZYSTAŃ skąd do Magnolii przysłowiowy "rzut kamieniem"
Moniczko ja byłam w ubiegłym roku w Kołobrzegu i czy blisko czy trochę dalej brałabym taxi,z dworca PKP do sanatorium MSW zapłaciłam dyszkę i jeszcze mi wniesiono bagaż do recepcji,kolżanki zapłaciły po 15 zł Ale od razu zakomunikowałam ,że wiem że blisko ,ale jestem zmęczona podróżą
może dlatego zapłaciłam mniej .
Witam
Dostałam dofinansowanie z PFRON i marzy mi się morze:-)
Proszę o radę który ośrodek W Kołobrzegu wybrać? a może w Zagłębie w Ustroniu?
pobyt we wrześniu.
Pozdrawiam:-)
gubie sie w tych wszystkich opiniach a nikt nie chce nic szepnąć jak na razie wytypowałam 5 ośrodków: Niwa, Amber, Kormoran, Dozamel, Posejdon...ech osiołkowi w żłobku dano....
Byłam w Amber na turnusie rehabilitacyjnym we wrześniu 2016 i jestem zadowolona z pobytu , pokoje ładne przeważnie dwójki cześć z balkonem ja w takim bylam , kolacje i śniadanie szwedzki stół , obiady do stolika , do morza niedaleko pogody co prawda nie można zamówić ale była cudowna , pod koniec września ludzie sie opalali na plaży ale w Kołobrzegu nie można się nudzić choćby deszcz padał
dziękuje bardzo za odpowiedz Nad morzem byłam tylko raz w 1988roku i chciałabym aby ten pobyt był super dlatego tak wypytuje, kwestia zabiegowa jest dla mnie bardzo ważna, ale finansowa trochę mnie ogranicza:-) ale dam radę