CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Jaro66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 07:04
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

Post autor: Jaro66 »

został Ci tylko wyjazd niezorganizowany w sensie turnusu tz. integracja z kolegami z forum :D :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

elvis-- pisze:A potem tym kamieniem pukasz sie w czoło bo sie okaże,ze to był ostatni fajny facet na forum :lol:
Pudło :!: :!: :!: Używam tego kamienia jako ...wieszaka na kapelusze ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, widzę że pomysłodawca spotkania w Ciechocinku tak zasugerował się informacjami o bezsensowności spotkania że sam na nie nie jedzie,Maxiu zamiast amnestii dla osoby której obiecałeś urwać...... powyżej....... za rozpowszechnianie jakichś informacji , pokazałeś własną amnezję, dlaczego nie wyjaśniłeś sprawy do końca pozostawiam to Tobie, spotkania tego typu mają to do siebie że obecni są ludzie którzy chcą się poznać w realu po konwersacji na forum,jak to zwykle bywa nikt nikogo do niczego nie zmusza bo to nie miałoby sensu, nie wyobrażam sobie przy wspólnym stole ludzi którzy robią coś wbrew sobie i to jeszcze za swoje ciężko zapracowane pieniądze, to ma być zabawa a nie zebranie partyjne-obowiązkowe, w związku z powyższym wszystkich chętnych na spotkanie informuję że ja na nie JADE, i nie tylko ja z forum, wszystkich zainteresowanych proszę o śledzenie stronki na której zostanie podane jak zwykle miejsce spotkania, serdecznie pozdrawiam Andrzej G :!: :) :) :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A ja mam wielką ochotę jechać ale nic nie mogę zadeklarować bo niestety władza nadrzędna ....puści albo nie puści . :oops:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

andrzej1955 pisze:Witam, widzę że pomysłodawca spotkania w Ciechocinku tak zasugerował się informacjami o bezsensowności spotkania że sam na nie nie jedzie,Maxiu zamiast amnestii dla osoby której obiecałeś urwać...... powyżej....... za rozpowszechnianie jakichś informacji , pokazałeś własną amnezję, dlaczego nie wyjaśniłeś sprawy do końca pozostawiam to Tobie, spotkania tego typu mają to do siebie że obecni są ludzie którzy chcą się poznać w realu po konwersacji na forum,jak to zwykle bywa nikt nikogo do niczego nie zmusza bo to nie miałoby sensu, nie wyobrażam sobie przy wspólnym stole ludzi którzy robią coś wbrew sobie i to jeszcze za swoje ciężko zapracowane pieniądze, to ma być zabawa a nie zebranie partyjne-obowiązkowe, w związku z powyższym wszystkich chętnych na spotkanie informuję że ja na nie JADE, i nie tylko ja z forum, wszystkich zainteresowanych proszę o śledzenie stronki na której zostanie podane jak zwykle miejsce spotkania, serdecznie pozdrawiam Andrzej G :!: :) :) :)
Witaj Andrzeju! :) w pełni popieram Twoje zdanie! Ja też będę na spotkaniu w Ciechocinku .

Pozdrawiam wszystkich !
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: teśka »

Jeżeli nic mi nie przeszkodzi też chętnie dołączę do forumowej "wspólnoty" w Ciechocinku :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

proszę bez podtekstów,nie mogę po prostu jechać w tym terminie,wiem że sam ustaliłem ten termin,ale niestety takie jest życie.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:proszę bez podtekstów,nie mogę po prostu jechać w tym terminie,wiem że sam ustaliłem ten termin,ale niestety takie jest życie.
http://www.youtube.com/watch?v=U4cE7tfBVug ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Raz-dwa-trzy,Ona już wie że te oczy mogą kłamać a ja nie- to tylko lekko sparafrazowana piosenka,kontynuując wątek- zostało 29 dni do spotkania, niezobowiązujące ale nieustające zaproszenie dla wszystkich chętnych ludków z forum i nie tylko- zaprosomy Wos piknie, cobyśmy sie razem radowali,poznawali a nawet czasami coś pospijali, pozdrawiam serdecznie :!: :) :) :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: teśka »

Może nie wszyscy mnie tu znają, ale do Ciechocinka chętnie przyjadę jak los będzie mi sprzyjał :)
Chętnie poznam forumowych bywalców. Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ