Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
entropia pisze:Orfeusz! ciastkarnia ma wielkie powodzenie a to ciasto czekoladowe, mmm... podobno ta pizza na zamówienie też dobra...
Przy okazji konsumpcji nieustające pochwały Paniom z kuchni
Orfeusz i Entropia wiedzą co dobre! Nie Trochę tylko będzie lekkiego stresu przy ważeniu się na koniec Ale co tam. w bólu trzeba i nieco przyjemności.
Kontrole były, są i będą, ale właśnie jak ma się głowę i umiar to nikt się nie czepia, poza tym to sprawdzanie bardzo grzecznie i sympatycznie się odbywa
Entropia z Pawłem! Wy tak rozprawiacie o tych ciasteczkach? Umiarze z nimi..... To się nie godzi
pawel1974 pisze:U mnie słoneczko się przebija i 7 stopni. Olecko znam latem bo na mecze tam jeździłem kiedyś. Latem jest superancko.
Coś jak Augustów tylko wersja mniejsza? Są tłumy ludzi w upały czy luzik? Jak z bazą noclegową w sezonie?Rozmawiałam u nas w ośrodku z Martynką. ale tam zależy od obłożenia miejsc kuracjuszami.Hotelików kilka widziałam ale może masz coś z polecenia?
Do polecenia nie mam, ale trochę hotelików tam jest. Myślę że mniej ludzi niż w Augustowie latem. Ale w Hotelu Olecko zawsze parę pokoi wolnych jest. U nas słoneczko i wiosna
pawel1974 pisze:Do polecenia nie mam, ale trochę hotelików tam jest. Myślę że mniej ludzi niż w Augustowie latem. Ale w Hotelu Olecko zawsze parę pokoi wolnych jest. U nas słoneczko i wiosna
woytek pisze:ile kasy zabierać ze sobą ,zastanawiam się na 1kzł?Jak tam ceny w tym miasteczku?
Woytek! A ile to 1 kzł! Ceny są atrakcyjne w porównaniu z Białymstokiem.Jako przykład : 1 kg tortu w w/w cukierni 35 zł, w Białymstoku 55 zł. Ceny drinków znasz . Pizza średnia 15 zł. Inne artykuły trudno powiedzieć.Myślę . że na wszystko jest taniej jak latem i taniej jak w większych miastach.