Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anka1084 pisze:Paweł pisałeś o wolnych pokojach w hotelu , to nie jest tak ze sa wszystkie zajęte przez kuracjuszy?
Z tegp co wiem to na moim turnusie były chyba że 3 wolne bo przy mnie ktoś dzwonił do recepcji to Pani mu mówiła że są ten 2 dwójki czy trzy wolne. A czy na każdym turnusie to nie wiem.
Nie wiesz ile za nocleg ? W Augustowie za dwójkę 150 płaciłam
Woytku, realia sa takie,ze każdy wydaje tyle ile chce i tyle, na ile go stać. Ja jakiś czas temu poznałam pana, który nie wydał nic. Cały czas mówił,ze ma banknot 100-złotowy i zapewne nikt mu nie będzie miał wydać reszty. Mozna i tak.