Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich oczekujących na skierowanie do upragnionego sanatorium zaczynam marzec z numerkiem 13980 liczę na wyjazd grudzień 2017 styczeń 2018r pozdrawiam i życzę przyjemnego oczekiwania na upragniony wyjazd
U mnie pociąg od tygodnia stoi prawie w miejscu. Dzisiaj także nic nie posunął. Wygląda na to, że albo przeglądarka popsuła się, albo lubelski NFZ nie pracuje
Iwonko Mój numerek nadal utrzymuje się na stałym poziomie. Pewnie czekają, aż minie 18 miesięcy od ostatniego wyjazdu do sanatorium. Niedługo mnie dogonisz i dostaniemy razem przydział
IwonaC pisze:A to ciekawe, bo wczoraj zeszło około 200, a dzisiaj niecała setka.
U mnie dużo, dużo mniej (może inny profil, mój reumatologia). Jadę pierwszy raz. Prognozowany czas oczekiwania mija drugiego kwietnia (14 m-cy), a ja wciąż czekam. Obecnie z nr 2323. Pozdrawiam .