Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2017 15:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017

Post autor: MAnty »

Oby od 21 marca zaczęła się prawdziwa wiosna wtedy niestraszny będzie wystrój wczesny "gierek" i mnogie pokoje bo otoczenie tego przybytku jest super ;)
iza_wawa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2017 21:30
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: iza_wawa »

Oby. Ale aby się nie rozczarować warto mieć na uwadze, ze 1. to jest najzimniejszy zakątek naszego kraju 2. zajecia zajmują większą część dnia i obawiam się, ze czasu na nacieszenie się tym otoczeniem będzie jak na lekarstwo. Ale zawsze wchodzą w grę wieczorne spacery :)
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

iza_wawa pisze:Oby. Ale aby się nie rozczarować warto mieć na uwadze, ze 1. to jest najzimniejszy zakątek naszego kraju 2. zajecia zajmują większą część dnia i obawiam się, ze czasu na nacieszenie się tym otoczeniem będzie jak na lekarstwo. Ale zawsze wchodzą w grę wieczorne spacery :)
z ostatniego opisu to tych zajęć trochę jest ale na szybko sumując to raptem ze trzy godziny tylko z przerwami , dni są coraz dłuższe a wieczorne spacery są bardziej romantyczne ;)
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Lisa pisze:Dzięki Iwona, liczę na to, że jednak będę mieszkać sama i jakoś to ogarnę .
Może poglądy polityczne są wystarczającym powodem do uzyskania pokoju jednoosobowego lub doboru współlokatora , osobiście jestem strasznie anty pisowy i jak trafię na 24 dni z wyznawcą pislamu to może dojść do tragedii :)
iza_wawa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:) no wlasnie, zamiast pracować akurat główkowałam jakie mogą być uzasadnienia dla jedynki :) a tu proszę, tak łatwo się kwalifikuję ;)
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Dobry wieczór Iza, MAnty, Iwona, kiedy wracacie, ja tam będę 13 kwietnia nad ranem, może się jeszcze zobaczymy przed Waszym powrotem do domu ?
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Lisa pisze:Dobry wieczór Iza, MAnty, Iwona, kiedy wracacie, ja tam będę 13 kwietnia nad ranem, może się jeszcze zobaczymy przed Waszym powrotem do domu ?
Ze mną spoko ja wyjeżdżam 14 ale to tylko dlatego że przyjeżdżam dzień później od Izy i Iwony ;)
iza_wawa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Na pewno wyjezdzasz 14-go? Bo ja 12-go a przyjezdzam dzien wczesniej... btw - wczoraj dzwonilam raz jeszcze do Witala i zus kwateruja nie tylko w dwojkach ale tez w trojkach...:(
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

iza_wawa pisze:Na pewno wyjezdzasz 14-go? Bo ja 12-go a przyjezdzam dzien wczesniej... btw - wczoraj dzwonilam raz jeszcze do Witala i zus kwateruja nie tylko w dwojkach ale tez w trojkach...:(
No jasne że się pomyliłem masz rację Iza , 13 będę wyjeżdżał . Liso to się nie spotkamy chyba że z walizakami się miniemy w drzwiach
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Witam Was, w takim razie się nie zobaczymy, proszę Was, napiszcie coś czasem.
ODPOWIEDZ