Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
janusz63 pisze:Andrzejku myślę że Słoneczko sama zdecyduje z kim chciałaby zakosztować......wody ze żródełka
Irenka jeśli tak jak pisze Andrzej masz tylko 80 km to grzechem byłoby nie popróbować cudownych zalet naszych żródeł
jeśli miałoby to być grzechem Januszu, to...rzecz jasna JADĘ i bedzie to dla mnie przyjmność poznać was wszystkich i przy okazji zakosztować wody z tego cudownego źródełka chociaż na mnie chyba te cuda nie działają, bo mija dwa lata od czasu gdy zaczerpnęłam takiej cudownej wody ze źródełka miłości w Krynicy, i...wciąż czekam... aż zadziała
janusz63 pisze:A nikt z fanów nie chce się tam pojawić na początku wakacji Zostawiacie mnie samego ?
Ale mam nadzieję że tych co tam będą pierwszy raz nakłonię na kolejne pobyty
jeśli to tylko 80 km...być może zrobię rekonesans wcześniej ale będzie mi potrzebny przewodnik...
Droga Irenko a czy podałaś tą wodę krynicką do napicia osobie upatrzonej jako obiekt miłości.....bo ona tylko wtedy zadziała a woda wypływająca na Górze Jawor w Wysowej ma cudowne właściwości uzdrawiające ,między innymi na choroby serduszka
fan2013 pisze:Droga Irenko a czy podałaś tą wodę krynicką do napicia osobie upatrzonej jako obiekt miłości.....bo ona tylko wtedy zadziała a woda wypływająca na Górze Jawor w Wysowej ma cudowne właściwości uzdrawiające ,między innymi na choroby serduszka
Fanku wszystko było jak należy...i nic... to oznacza, że muszę odwiedzić Wysową .pozdrawiam Fanku