Paczka z Olecka
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Jejku Entropia , ja bym tak chciała . Jesc do woli co tylko chcesz , ciasteczka batoniki hmmm- sama przyjemność:)
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
Te plastry pomagają utrzymać odpowiednio sylwetkę przez co nastepuje korecja postawy.Warto poczytać na internecie.To są plastry rehabilitacyjne.Cena ok.20 zł za 5 mb? Wystarcza to na kilja razy a nosi się to non stop przez 5-7 dni.Mozna w tym nawet siedzieć w wodzie.Sposób naklejania jest na opakowaniu .Kolezance pomagało troszkę .dzieki temu przetrwała do konca turnusu .
Aniu wierz mi na słowo, nie chciałabyś...Anka1084 pisze:Jejku Entropia , ja bym tak chciała . Jesc do woli co tylko chcesz , ciasteczka batoniki hmmm- sama przyjemność:)
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Staż sanatoryjny: 2
Mam nadzieje ze dla mnie nie beda juz potrzebne. Poprawa jest , nie biorę leków. Ale co do plastrów warto sie w nie zaopatrzyć. Dzis bede w aptece , moze kupieOrfeusz pisze:Te plastry pomagają utrzymać odpowiednio sylwetkę przez co nastepuje korecja postawy.Warto poczytać na internecie.To są plastry rehabilitacyjne.Cena ok.20 zł za 5 mb? Wystarcza to na kilja razy a nosi się to non stop przez 5-7 dni.Mozna w tym nawet siedzieć w wodzie.Sposób naklejania jest na opakowaniu .Kolezance pomagało troszkę .dzieki temu przetrwała do konca turnusu .
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
Życie jest niesprawiedliwe! Ale osobom szczuplym łatwiej jest skorygować sylwetkę ciuchami niż grubasom.Wiem coś o tym z wielu plaszczyzn mego życia.entropia pisze:Żadna szczęściara! Wieszakiem na ubrania też źle byćOrfeusz pisze: Szczęściara z Ciebie.!!!![]()