Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Szkoda tylko ze zabiegi są cały dzień. Gdyby tak do obiadu a potem plazing i spacery deptakiem.....Piekna sprawa.Dziś słyszałam. ze wlasnie tak jest w Goldapi.Popoludnia wolne.Nie jestem tylko pewna.czy gość mówił o zus czy nfz.
W Gołdapi ZUS Max do 16 na f zazwyczaj wcześniej.bylem na przełomie czerwiec lipiec,pogoda w kratkę jeziorko blisko tylko że mocno zamulone i głęboki szybki spadek dna.
woytek pisze:W Gołdapi ZUS Max do 16 na f zazwyczaj wcześniej.bylem na przełomie czerwiec lipiec,pogoda w kratkę jeziorko blisko tylko że mocno zamulone i głęboki szybki spadek dna.
Jest na google film kręcony przez kuracjusza o tytule koszmar czy horror w Goldapi......Wyglada tak sobie.Być może nie pokazuje tego realnie. Opinie słyszalam bardzo pozytywne .
Ludzie jadąć z zusu do sanatorium myślą że na jakoś Majorkę cisną. Zawsze Niektórzy płaczą aż rzygać się chce od ich gadek. Dla mnie tam w Olecku było dobrze. A też tam słyszałem od marudów że po co ich wysłali, po jajco -się uniosłem trochę, przepraszam Zawsze marudy się znajdą.
pawel1974 pisze:Ludzie jadąć z zusu do sanatorium myślą że na jakoś Majorkę cisną. Zawsze Niektórzy płaczą aż rzygać się chce od ich gadek. Dla mnie tam w Olecku było dobrze. A też tam słyszałem od marudów że po co ich wysłali, po jajco -się uniosłem trochę, przepraszam Zawsze marudy się znajdą.
pawel1974 pisze:Ludzie jadąć z zusu do sanatorium myślą że na jakoś Majorkę cisną. Zawsze Niektórzy płaczą aż rzygać się chce od ich gadek. Dla mnie tam w Olecku było dobrze. A też tam słyszałem od marudów że po co ich wysłali, po jajco -się uniosłem trochę, przepraszam Zawsze marudy się znajdą.
Ja zadaje proste pytanie "to po co tu przyjechałeś" bo ja po zdrowie