Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Pozdrawiam,Buziole-wirtualne,Przesyłam ja tam żadnych golizn latających po Ciechu nie.....widziałem,ale takich delikwentów co grubo po północy przekonywali o tych oczach....zielonych-przepijanych niekoniecznie...zielonymi,to już tak
Heloł Nocne
Zabieram buziole i zmykam pakować walizeczkę .......jutro bladym świtem znów ruszam w drogę
A tak na marginesie ten zielony "cichy morderca" był całkiem smakowy