Sloneczko...Sloneczko pisze:Prezessou mnie to jest tak: po kilku pięćdziesiątkach
podoba mi się
co drugi facet a ubiór po jednej 50 tce jest nieważny![]()
Ubiór... tej pierwszej czy drugiej połowy facetów...

Sloneczko...Sloneczko pisze:Prezessou mnie to jest tak: po kilku pięćdziesiątkach
podoba mi się

...najbardziej optymalny czas to dzień przed ...zorro pisze:Tak... o zgodę najlatwiej między pełniami...margot pisze:Zorromogę zgodzić się z Tobą , ale nie w pełni

Nooooo mój ubiór Prezessozorro pisze:Sloneczko...Sloneczko pisze:Prezessou mnie to jest tak: po kilku pięćdziesiątkach
podoba mi się
![]()
Ubiór... tej pierwszej czy drugiej połowy facetów...
SłoneczkoSloneczko pisze:Czy mogę chodzić w spodniach z dziurami![]()

Te dziury bardzo mnie intrygująpeonia56 pisze:................
Ostatni trend w modzie to dziury w spodniach a pod spodem rajstopy w seksowne wzorki (czarne)
Ja preferuję sportowy ubiór, oczywiście sukienki i gustowne garsonki też,jeśli sytuacja tego wymaga, mam 50+ i na pewno nie dam się zmocherować![]()
Pozdrawiam

Sloneczko pisze:Te dziury bardzo mnie intrygująpeonia56 pisze:................
Ostatni trend w modzie to dziury w spodniach a pod spodem rajstopy w seksowne wzorki (czarne)
Ja preferuję sportowy ubiór, oczywiście sukienki i gustowne garsonki też,jeśli sytuacja tego wymaga, mam 50+ i na pewno nie dam się zmocherować![]()
Pozdrawiam![]()
No cóż...... trzeba będzie poszukać takich spodni![]()
Peoniazmoherowanie to najgorsze co może kobietę po 50 tce spotkać
Również pozdrawiam
Małgosiumalgorzatas pisze:W sezonie wiosenno - letnim na deptakach będzie królował motyw "wszystko w kwiatki"....