Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Taki kawałek siedzi mi w głowie po Ciechu... ja nie wyglądam na Jamesa Bonda,ale dziewczyny kochają mnie..la,la Andrzeju :rol
Princi zabalowała we Wrocku ma zdrowie dziewczynka
Witam kogo nie witałem co do oczu Ada to ktoś mądrze napisał że są zwierciadłem duszy ,co do Bonda Atinko to ja się na tym nie.....znam Elu powroty do rzeczywistości to zawsze wyglądają szaro
Witam Krajanko zaczęło się od kolorowych ....oczu a skończyło na szarym zwyczajnym dniu-ale tak musi być bo nie mielibyśmy odnośnika,i wiosenka coraz bliżej nie wiem ile jeszcze pogadam bo znowu coś mi się tu złośliwi
Witam Andrzejku,w kiepski nastroj wpadlam mimo nadchodzacej wiosny..... Bylam dzis odwiedzic z kolezanka pielegniarka moja oacjentke z apteki i jej meza. Niedawno wykryto nowotwor u jej meza i facet doslownie ginie w oczach. Czesto przychodzili do apteki i gdybym nie wiedziala ze to Pan Lesiu to w zyciu bym go nie poznala
Tak to jest-prawdziwe obrazy życia oglądamy w szpitalach i hospicjach-nie zdajemy sobie sprawy co nas otacza i na co cierpią nasi sąsiedzi-dopóki nie widzimy efektów samo życie -piękne ale i okrutne