Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyli dolicz Iza 2 miesiączki i do wyjazdu się szykuj, bo potem to zastój będzie.Ja sie doczekać nie mogłam i już po kuracji .Zaczynam odliczać 18 miesięcy od 5 marca 2017, czyli szansa na wyjazd jesienny roku 2018
Elu,
doliczam i i coś mi za wcześnie wychodzi, czerwiec, jak koniec to ok,
jak początek to mam problem, liczyłam na opóźnienie, tak jak wcześniej pisałaś, ok dwóch miesięcy
Iza , pisałam o swoim przypadku.Mnie weryfikacja wypadała by w czerwcu , dodałam 2 miesiące , czyli sierpień .Byłam cała za do czasu jak sprowadzono mnie na ziemie i uświadomiono że wcześniej jak pazdziernik listopad nie wyjadę bo w miesiącach letnich jest zastój i po weryfikacji mogę jeszcze czekać ok. 4 miesięcy.W twoim przypadku też może sie przeciągnąć do 3 ale na lipiec bym nie liczyła .Z nimi nic nie wiadomo.Koleżanki mąż dostał przed upływem 18 miesięcy czyli na marzec -Swarożyc w Świnoujściu -wyjazd reh. uzdrowiskowa 28 dni -przy reumatologi
Pewnie tak jest i dla tego dostał przed upływem 18 miesięcy.Tylko jednego nie pojmuję .Skierowanie miał wystawione na uzdrowiskowe i w przeglądarce tak widniało a dostał Rehabilitację uzdrowiskową .Będzie dzwonił i pytał czy to jest też częściowo odpłatne.Na pewno to nie jest poszpitalne bo tam nie przebywał w ciagu ostatnich 10 lat ani razu
Jeżeli rehabilitacja uzdrowiskowa to odpłatnie,nieodpłatnie jest skierowanie na rehabilitację w szpitalu uzdrowiskowym.
A żeby dostać ta formę nie zawsze trzeba leżeć w szpitalu.Decyduje o tym rodzaj schorzenia.
Ło matko ile to się człek na stare lata jeszcze uczy Myślałam że tylko uzdrowiskowe a rehabilitacja to tylko po szpitalu.Na dodatek to facet ma te same dolegliwości od wielu lat , czyli zużycie materiału .Sam był w szoku.Ale to tylko nasz NFZ więc dziwić się nie powinniśmy
Elu miałam tak samo.Złożone na normalne sanatorium,a dostałam rehabilitację na 28 dni i w tym 94 zabiegi do Szczawnicy.Było nas na turnusie 5 osób i nikt nie wiedział dlaczego tak.Ja uważam,że mają jakieś miejsca na takie turnusy i dają komu uważają.Ja byłam z pulmonologii i lekarz w sanatorium był zdziwiony ,że dostałam taki turnus.
Asiu chyba jest tak jak piszesz , bo innego wytłumaczenia nie widzę.Chłopina ot po prostu jak wielu składa , czeka i jedzie , bo jak to mówi się należy -co mnie bardzo wkurza.Teraz nie zadowolony bo za długo i za zimno
Tyle było z tego dobrego,że dostałyśmy we dwie pokój czteroosobowy bo na 28 dni było małżeństwo i jeden mężczyzna tak ,że było super my we dwie dwa balkony cztery łózka.Miło wspominam