Paczka z Olecka
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Bedziesz mieć ogólną narkozę czy miejscowe znieczulenie.?Nie wiem jak to przy ledzwiach jest.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Trzeba było zakrecic się już porządnie na etapie Zus-u.Teraz to już po wszystkim.nowicjusz1234 pisze:to moze powolam sie na zakrecenie i dostane jedynke![]()
Narkoza ogólna. Jutro około 11 wyjazd na blok operacyjny. Jeszcze się odmelduje po głupim Jasiu może mnie fantazja poniesieOrfeusz pisze:No właśnie Kasiu! Bądź bohaterką jutrzejszego dnia.!Bedziemy za Ciebie jutro trzymać kciuki.
Bedziesz mieć ogólną narkozę czy miejscowe znieczulenie.?Nie wiem jak to przy ledzwiach jest.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Woytek! Tyle razy Cię kroili.?woytek pisze:Ogólne,za każdym razem ją tak miałem (4)
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Kasiu! Koniecznie zamelduj gotowość bojową! A Ty na jaska mocno reagujesz?kaska pisze:Narkoza ogólna. Jutro około 11 wyjazd na blok operacyjny. Jeszcze się odmelduje po głupim Jasiu może mnie fantazja poniesieOrfeusz pisze:No właśnie Kasiu! Bądź bohaterką jutrzejszego dnia.!Bedziemy za Ciebie jutro trzymać kciuki.
Bedziesz mieć ogólną narkozę czy miejscowe znieczulenie.?Nie wiem jak to przy ledzwiach jest.![]()
Ostatnio bajerzylam z doktorkami.Orfeusz pisze:Kasiu! Koniecznie zamelduj gotowość bojową! A Ty na jaska mocno reagujesz?kaska pisze: Narkoza ogólna. Jutro około 11 wyjazd na blok operacyjny. Jeszcze się odmelduje po głupim Jasiu może mnie fantazja poniesie![]()