Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne dziewczeta,zagoniona jestem bo troche pomagalam mojej pacjentce przy mezu i powiem Wam ze rece mi opadaja na bezdusznosc lekarza rodzinnego,az mam ochote obsmarowac pania dr gdzies na necie choc nie wiem jak to sie robi bo nigdy takich rzeczy nie robilam. A co do kaszlu.....ja lubie natrzec sobie lub mezowi gdy nas cos meczy ,cala klatke z przodu i z tylu jakas mascia rozgrzewajaca,ubieramy sie wtedy w ciepla pizamke i dobrze zawijamy koldra i wygrzewamy to. To jest najlepsze przy suchym. A przy mokrym to lubie pectodrill bo moj maz jest palacy i u niego kaszel to zawsze zaflegmiony jest i po tym fajnie mu sie odrywa