No to jednak z tym oznaczeniem B to jakaś ściema z opisu Sylwii wynika że ZUS jest w budynku A i nie zależnie czy schorzenia ruchu czy psychosomatyczne to nawet jedno piętro w budynku A , czyli moje oznaczenie w skierowaniu budynek B szpital nie ma się nijak do tego co opisuje Sylwiaiza_wawa pisze:Na pewno masz B a nie A...? ZuS podobno jest w A niezależnie od schorzenia... Wtedy łatwiej wpaść na siebieMAnty pisze: spoko damy rade , idzie wiosna a poza tym las jest piękny o każdej porze roku
ciekawe czy na miejscu na siebie wpadniemy ?
Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017
-
MAnty
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2017 15:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017
-
iza_wawa
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sty 2017 21:30
- Staż sanatoryjny: 0
- Iwona50
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2015 23:20
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 14
Sama nie wiem, czy warto starać się o jedynkę.....w dwójce chyba lepiej....Ty jedziesz z zus czy nfz? bo nie pamietamLisa pisze:Dzięki Iwona, liczę na to, że jednak będę mieszkać sama i jakoś to ogarnę .
-
MAnty

Ciekawe czy wpadniemy na siebieiza_wawa pisze:Tak wygląda. Czyli większe prawdopodobieństwo, ze się spotkamyZastanawia mnie fakt, ze na 490 miejsc w tym obiekcie, na nasz turnus ZUSowski nikt poza nami tu się nie udziela choć termin zbliza się wielkimi krokami...
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Staż sanatoryjny: 3
Cześć Wam, ja jadę z ZUS.Iwona50 pisze:Sama nie wiem, czy warto starać się o jedynkę.....w dwójce chyba lepiej....Ty jedziesz z zus czy nfz? bo nie pamietamLisa pisze:Dzięki Iwona, liczę na to, że jednak będę mieszkać sama i jakoś to ogarnę .
-
iza_wawa
- Aktywny Kuracjusz

Pewnie wpadniemy ale skąd będziemy wiedzieć ze to my...MAnty pisze:Ciekawe czy wpadniemy na siebieiza_wawa pisze:Tak wygląda. Czyli większe prawdopodobieństwo, ze się spotkamyZastanawia mnie fakt, ze na 490 miejsc w tym obiekcie, na nasz turnus ZUSowski nikt poza nami tu się nie udziela choć termin zbliza się wielkimi krokami...
-
MAnty

Wrzuciłem kontakt na pryw.iza_wawa pisze:Pewnie wpadniemy ale skąd będziemy wiedzieć ze to my...MAnty pisze: Ciekawe czy wpadniemy na siebie
-
beti407
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 lut 2017 20:39
- Oddział NFZ: Pomorski
Mam pytanie do Tych ,którzy jadą z ZUS.Jak długo czekaliście na skierowanie do sanatorium ? Mija już trzy tygodnie odkąd byłam na komisji lekarskiej , a jeszcze nic nie dostałam na piśmie.
Pozdrawiam
- Lisa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
- Staż sanatoryjny: 3
-
iza_wawa
- Aktywny Kuracjusz

A ja w ogóle nie miałam komisji... Zlozylam papiery w oddziale ZUS cos ok. 25 października i w pplowie listopada dostałam skierowanie z pominięciem komisji....beti407 pisze:Cześć
Mam pytanie do Tych ,którzy jadą z ZUS.Jak długo czekaliście na skierowanie do sanatorium ? Mija już trzy tygodnie odkąd byłam na komisji lekarskiej , a jeszcze nic nie dostałam na piśmie.
Pozdrawiam