Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Olgga53 pisze:Orfeusz ja to różnie są dni że nie mogę wstać z łóżka tak mnie bolą plecy i jadę na prochach mam nadzieję że w Olecku dam radę trochę. Pobiegać
Musisz wyczuc po pierwszych zabiegach czy nie jest Ci gorzej.Jesli tak. To szybko zmieniac zabiegi u lekarza.Nie czekaj na oficjalną wizytę u prowadzacego.24 godz.\dobę jest lekarz i w kazdej chwili mozna zareagować. Kolezanka miała dolny i po tygodniu byla wrakiem.Ja przy gornym też. Ból nie jest pozytywny w zadnej kwestii.