Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Meduzko, nigdy nie byłem cichy, zawsze wszędzie mnie było pełno, co widać na załączonym obrazku, Irenko o całokształt tych spraw ogórkowych pytaj Mixia, ja już na ten temat nic nie piszę bo w końcu mi się oberwie i zepsuję sobie.....Dzień Dziecka
Romantyk1966 nie odpowiem Ci na to pytanie ponieważ musiałbyś każdego z osobna pytać. W moim przypadku, że nie śpie to nie oznaka samotności, tylko źle się czuje cały czas, a tabletki nie pomagają. Jestem tutaj ponieważ nie mogę zasnąć, a jak mnie nie będzie to nie zrobi na kimś różnicy czy jestem czy mnie nie ma. Gratuluje wspaniałej pracy. Dobranoc.