Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wrócę do pokoi jeszcze. Jeśli Entropia potwierdza moje przypuszczenia.to pewno parzyste numery byly gosciom hotelowym o podwyższonym standardzie a nieparzyste kolonistom.Przyjmowali ich również.
Witam wszystkich przy porannej kawusi
Orfeusz dzieki za bardzo przydatne wskazówki
Paweł!!! Dzis 20.30 gramy i na 100 wygramy!!!
Kasiu jak dzisiaj lepiej sie czujesz? Chodzisz samodzielnie ?
Witam wszystkich lepiej nie mówić jak się czuję. Masakra. Chodzę bardzo mało i przy balkoniku. Lipa nie wiem co dalej, jutro mój lekarz ma dyżur więc może czegoś się dowiem konkretnego.
kaska pisze:Witam wszystkich lepiej nie mówić jak się czuję. Masakra. Chodzę bardzo mało i przy balkoniku. Lipa nie wiem co dalej, jutro mój lekarz ma dyżur więc może czegoś się dowiem konkretnego.
Kasia badz dobrej myśli !!! Musi byc dobrze !!! Trzeba tylko czasu . To była poważna operacja . Duzo Tobie jeszcze śrub dołożyli?
Wymienili ruszajacą się z jednej strony śrubę i wycieli staw. Teraz czekam na decyzję co z drugą stroną bo tam też mam chyba śrubę do wymiany, bo się rusza.
ponoć jestem dziwny przypadek