Krynica Zdrój Nowe Łazienki Mineralne

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
box1
Na forum od: 04 sie 2013 22:06
Staż sanatoryjny: 1

Krynica Zdrój Nowe Łazienki Mineralne

Post autor: box1 »

Żenada, czas komunizmu:( Pielęgniarki pracują jak za karę :( Pokój 2- os. powinien być 1- os. ) Jedynie Panie "zabiegowe" super !!! Wyżywienie też SUPER !!! Kołdry "pośligowe" wylatujące z poscieli. Telewizor płatny - 56,00 zł - powyżej normalnej oglądalności :(Serwis noclegowy dla żon, mężów wahadłowy - od 50,00 zł. do 140,00 zł. ????????
Nie wie lewica, co robi prawica........tak tam jest................."piguły rządzą" :( Nie chcę tam ponownie wrócić...........
Tadeusz Kolinski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 10:25
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Krynica Zdrój Nowe Łazienki Mineralne

Post autor: Tadeusz Kolinski »

Termin w którym byłem to 25 kwietnia – 16 maja 2016, skierowanie z NFZ. Mogę porównać pobyt sanatoryjny w Krynicy Zdroju do tego sprzed 3 lat w Szczawnie-Zdroju. Jestem bardzo zadowolony. Jesienią 2017 jadę do Nowych Łazienek Mineralnych do Krynicy po raz drugi, tym razem na pobyt komercyjny bo z NFZ nie da rady wylosować. Wszystko opisałem w wątku:
viewtopic.php?f=3&t=1362#p509785
Zablokowany