Pesymizm?Nie realia,ostniy aktywnie piszący tu tirnus wraca w maju.kilka spostrzeżeń po powrocie i koniec.Ewnetualnie kilka zdań jak mówi się pojawiąentropia pisze:Dobry dzień!!! eee co takie czarne scenariuszeOrfeusz pisze: Dobrze myślisz!to wyłącznie zależy od nas
Paczka z Olecka
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Dyskoteka: on chce tańczyć - ona nie, on ją wyzywa - ona wali go w pysk, on jej oddaje - ona pada, jego powalają na podłoge - jej zatrzymuje się rozrusznik. Państwowe służby do obojga przyjeżdzają i kończy się happy end-em
Wystarczy by się nie nudzićDominika 900 pisze:Witam Entopia a Ty dużo zabiegów dziennie masz?I jakie plany na dzisiejszy dzień?
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Staż sanatoryjny: 2
i zielonym do góry, no nie?
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 14
Mam nadzieję że to fikcjaentropia pisze:A teraz czytajcie najnowsze wydarzenia
Dyskoteka: on chce tańczyć - ona nie, on ją wyzywa - ona wali go w pysk, on jej oddaje - ona pada, jego powalają na podłoge - jej zatrzymuje się rozrusznik. Państwowe służby do obojga przyjeżdzają i kończy się happy end-em![]()
![]()
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Staż sanatoryjny: 2
Pod jaka gwiazda sie urodziłam ? - roztańczoną . Pewnie tak .grzegorzgg67 pisze:Anka, zgadza się.Lecz nie każdy rodzi się po wesołą i roztańczoną/coś próbuję,ale słuchu brak/ gwiazdą.Zawsze do przodu
i zielonym do góry, no nie?
Czy wesoła? - nie mnie to oceniać
Pozdrawiam cieplutko
A gdzie tam!!! Wczorajsze zakończenie dyskotekiwoytek pisze:Mam nadzieję że to fikcjaentropia pisze:A teraz czytajcie najnowsze wydarzenia
Dyskoteka: on chce tańczyć - ona nie, on ją wyzywa - ona wali go w pysk, on jej oddaje - ona pada, jego powalają na podłoge - jej zatrzymuje się rozrusznik. Państwowe służby do obojga przyjeżdzają i kończy się happy end-em![]()
![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
entropia pisze:A gdzie tam!!! Wczorajsze zakończenie dyskotekiwoytek pisze: Mam nadzieję że to fikcjaJak my tu jeszcze troche poszalejemy to Wy ustawowo dostaniecie zakaz schodzenia do baru
![]()
O kurna chata!Ostra akcja!No to kolejny turnusik ma kapo!