Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Cyganeczka.Jestem obecnie w Żegiestowie i często jeżdżę do Muszyny po zakupy.To okropna dziura,po kolacji życie zamiera.Jeśli nie trafi się Tobie mile towarzystwo na turnusie,to 3 tygodnie strasznej nudy.Jedyne wyjście,to wyjazdy do Krynicy,ale samemu też nieciekawie.Mimo wszystko,życzę miłego pobytu.
Briant dziękuję za słowa otuchy.W ZUS wybrałam Świeradów ale szybko przyslali mi zmianę do Muszyny. Miałam jechać samochodem ale muszę zostawić go domownikom, wtedy mogłaby pozwiedzać Miałam nadzieję, że pojedzie ktoś z moich okolic samochodem to się dogadamy, ale nikt się nie odezwał. Jadę więc dzień wcześniej autobusem . Pozdrawiam
Bez samochodu to nie bardzo pozwiedzasz,będziesz skazana na wycieczki organizowane przez sanatorium ,lub transport publiczny.Ale może trafia się fajni ludzie z autem i się zintegrujecie,czego Tobie bardzo życzę.Ją wiem jedno,to jest mój pierwszy i ostatni pobyt w sanatorium z NFZ.Jeśli kiedyś będzie taka potrzeba to tylko prywatnie i tam gdzie chce.Pozdrawiam.