Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gdzie sie podziewacie? Co tu tak cicho?
Czas odpocząć po tych wszystkich przymierzaniach, szykowaniach kreacji z sekendhendów na występy sanatoryjne i porozmawiać na forum.
Jeszcze dużo czasu.Zdążycie.
A nie zapominajcie, że w Cieplicach jest coś w rodzaju aquaparku i należy zabrać także kostium kąpielowy, okulary do pływania, klapki kąpielowe i chyba czepek.
Pozdrawiam wszystkich i zabierajcie się do pisania.Już najwyższy czas pożartować.
A może dołączy do nas ktoś nowy???
Prawie wyrosłam z kostiumu
Mąż codzienne się babcią opiekuje, ale że jestem mobilna to lekarzy ja zalatwiam.
Przed wyjazdem muszę wszystko dograć. Na prace ogrodowe nie mam za to czasu i sił, muszę męża zmobilizować do grabienia ogrodu.
Gdzie sie podziewacie? Co tu tak cicho?
Czas odpocząć po tych wszystkich przymierzaniach, szykowaniach kreacji z sekendhendów na występy sanatoryjne i porozmawiać na forum.
Jeszcze dużo czasu.Zdążycie.
A nie zapominajcie, że w Cieplicach jest coś w rodzaju aquaparku i należy zabrać także kostium kąpielowy, okulary do pływania, klapki kąpielowe i chyba czepek.
Pozdrawiam wszystkich i zabierajcie się do pisania.Już najwyższy czas pożartować.
A może dołączy do nas ktoś nowy???
Prawie wyrosłam z kostiumu
Mąż codzienne się babcią opiekuje, ale że jestem mobilna to lekarzy ja zalatwiam.
Przed wyjazdem muszę wszystko dograć. Na prace ogrodowe nie mam za to czasu i sił, muszę męża zmobilizować do grabienia ogrodu.
A jest jeszcze śnieg w Cieplicach?
Betinka, w Cieplicach pewnie już dawno śniegu nie ma ale za to kilkanaście km dalej np.: na Hali Szrenickiej i wyżej, to nadal panuje zima.Na Szrenicy bywałem bardzo często i pod koniec marca bywało często więcej śniegu aniżeli w styczniu.A dlaczego pytasz o śnieg w Cieplicach?
beatrix+ pisze:Bo nie wiem czy zimową kurtkę brać. ...
A poza tym idzie wiosna!
Ja zabieram kurtkę 2 in 1. Zawsze się sprawdza!
kama pisze:
beatrix+ pisze:Bo nie wiem czy zimową kurtkę brać. ...
A poza tym idzie wiosna!
Ja zabieram kurtkę 2 in 1. Zawsze się sprawdza!
kama, Kobiety z Wielkopolski, a szczególnie z twojego miasta, są bardzo podobne, praktyczne i uporządkowane, jak nasze sąsiadki z za zachodniej granicy.
Przypomnij sobie słowa piosenki Andrzeja Rosiewicza, niestety już rzadko występującego. A szkoda.
Toś chłopie pojechał po bandzie! Widać żona Twa też Wielkopolanka, za to świętokrzyskie baby takimi drobiazgami jak pragmatyzm i uporządkowanie się nie przejmują
Jak w kobiecej torebce :
Każda porządna kobieta ma bałagan w torebce,
Buziole dla wsiech!
beatrix+ pisze:Toś chłopie pojechał po bandzie! Widać żona Twa też Wielkopolanka, za to świętokrzyskie baby takimi drobiazgami jak pragmatyzm i uporządkowanie się nie przejmują
Jak w kobiecej torebce :
Każda porządna kobieta ma bałagan w torebce,
Buziole dla wsiech!
Betinka! A kto jadąc do sanatorium przyznaje się do swojej żony
Wcześniej napisałaś, że wyrosłaś z kostiumu kąpielowego.Z przykrością muszę stwierdzić, że nie jesteś odosobniona w tej kwestii.
Czyli razem do basenu nie możemy wchodzić .
Grunt to dobry humor i pozytywne myślenie.Gacie i kostiumy się rozciągają na szczęście....
Karolina k pisze:Kurcze sama nie wie, napewno mieć pod ręką samochód w takim miejscu to wygoda ? Czy nie ma tam problemu z przemieszczaniem się ?
Nie ma problemów z przemieszczaniem się i wszędzie blisko np. do Szklarskiej Poręby -25 km, do Harrachov dodaj jeszcze z 10 km.Blisko Karpacz itp.
Tylko dzień nadal krótki i zależy jak ci ułożą zabiegi.No ale w niedzielę, można zrezygnować z obiadu i hajda do wodospadu Szklarki, czy Kamieńczyka, do Jakuszyc, gdzie przed tygodniem był słynny już BIEG PIASTÓW.Parking na turnus 120 złotych plus zwrotne 50 złotych za kartę (pilota) wstępu na parking.
Pomyliłem się, sorry! Z Cieplic do Szklarskiej jest 15 km a ja napisałem 25;