Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:Kochani Łódź jest bardzo gościnna a moja działka do dyspozycji można tańczyć ,śpiewać i swawolić do woli po 15 czerwca każda sobota może być zaprawa przed Ciechocinkiem do przemyślenia Tylko Andrzejku złap te moje rybki bo oczko puste
witaj eluunia czy Ty przypadkem nie bylaś w Ustce jesienią 2010r. pozdrawiam
Pomacham bardzo chętnie, jak znajdę "grzybka" bo w tym kiepska jestem. Wole na jagody. Ale poważnie, pomacham Ci w sobotę. Do tego czasu chyba znajdę tego grzyba
Basia Olsztyn pisze:Pomacham bardzo chętnie, jak znajdę "grzybka" bo w tym kiepska jestem. Wole na jagody. Ale poważnie, pomacham Ci w sobotę. Do tego czasu chyba znajdę tego grzyba
Basiu jak mnie się wszystko ułoży to w najbliższą sobotę... pomachamy razem
Witam, widzę że ktoś się wybiera do Ciecha bardzo wcześnie i to może jeszcze w wzmocnionym składzie o Selene na weekend,pozdrawiam cieplutko i dobrej zabawy życzę