Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
siare to ja juz znam a basenu nie lubie wole kriosaune
wejsc sobie tak cala na 3 min ale nie wiem czy w krystynie jest ..
chcialam pojechac gdzies ,gdzie nie bylam i sa dobra warunki ..polecacie cos ??
na nasepny raz zeby wiedziec co zasygerowac
bogjan słowacki tez szpital senatoryjny i miałam od NFZ ..tyle ze wdedy byłam na 28 dni
i mialam 96 zabiegow a w Iwoniczu bylam 21 dni ilosc zabiegow to polowa 46
bo tym razem pani doktor zle cos wypełniła..Dokupic nie omieszkam bedeac juz tam nie mozna
zaniechac polepszeniu zabiegow
bogjan hmm szczescie ?? nie uwazam tego za szczescie
nie sadze by SM był szczesciem po 3 tygodniowym pobycie w szpitalu
przewaznie kontynuje sie leczenie w szpitalu uzdrowiskowym aa i nie jestem pielegniarka
Mariola69 sproboj sie dostac do Wojskowego w Busku,to jest po drugiej stronie ulicy san.Krystyna.Jest wyśmienicie,po remoncie,zabiegi super.Na dzien dzisiejszy chyba najlepsze sanatorium w Busku.