Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dotarłem i ogólnie tragedii nie ma, pokoje może nie pierwszej świeżości ale po negatywnych wpisach spodziewałem się zastać co innego. Miłe rozczarowanie:) Teraz tylko wizyta u lekarza i czekać na współlokatora. Miejscowość wydaje się obiecująca nawet w taką niepogodę jest tu że się tak wyrażę klimatycznie. Tak naprawdę zobaczymy jak to będzie po pierwszym dniu zabiegów, póki co nastawiony jestem pozytywnie.
Witam co do wycieczek to polecam przejść się do Górnika oczywiście w iwoniczu tam są organizowane różne wycieczki ale podejrzewam bez z każdego sanatorium są wycieczki oni tam trzymają rękę na pulsie oni na tym zarabiają polecam przejechać się do Rymanów owa Zdrój to jest 3 km tam są piękne lasy do chodzenia i te świeże powietrze to na tyle miłego wypoczynku