Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam, ja złożyłam wniosek 17 lutego a dziś była komisja i mogłam jechać za 2 tygodnie ale wybrałam wyjazd od 30 maja do Krynicy Morskiej- układ krążenia. Jedzie Ktoś?. zus mazowiecki
Witam,pani w ZUS powiedziała, iż nie ma pieczątki ZOZ i odeślą do poprawki/na druku chyba nawet nie ma
podpowiedzi,iż tu ma być pieczątka/.Zażądałem przyjęcia, gdyż do owego stempla jest 122 km.Radziła,że
lekarz rodzinny wypisze przecież,lecz mój wniosek był od neurologa.Chyba ta pani wie,iż może lekarz pisać
wiele,a i tak najważniejszy w tym wszystkim jest orzecznik, nie pieczątka ZOZ.Mieliście zwrot wniosku
z jakiś powodów?Może biec do rodzinnej i niech dwa razem rozpatrują/od 2 lekarzy sukces murowany ha...ha/ ?
Pozdrawiam.
wiesniaczkaela pisze:Z wpisów moich krajanek wynika ze czekały ok 2 tygodni.Szybko idzie , bo wiele odrzucają.Zobaczymy ile ja poczekam i z jakim skutkiem.
Witaj Elu wniosek złożyłam 17 lutego, komisja 27 marca Pozdrawiam