Dużo ciekawych miejsc, dużo wycieczek Kopalnia złota, Kłodzko, zagraniczne, spacer w chmurach w Czechach.
Baseny, wody termalne, kawiarnie, dobre ciastka
Wieczorami jest gdzie wyjść

Schody są dla mnie na plus, dla zdrowia, spacerować też mogę dużo i chyba będę to robił, bo nie jadę na 21 dni do sanatorium żeby siedzieć na kompiemlodydzik pisze:Ogólnie dużo schodów w Lądku jak masz nogi zdrowe to już wygrałeś
Dużo ciekawych miejsc, dużo wycieczek Kopalnia złota, Kłodzko, zagraniczne, spacer w chmurach w Czechach.
Baseny, wody termalne, kawiarnie, dobre ciastka![]()
Wieczorami jest gdzie wyjśćPolecam Sielanke tylko trochę daleko

Ja jakos zyje bez FBadiutantka1 pisze:hej Ty chyba jesteś drugiej młodości bo niema Ciebie na FB a kto nie ma FB to nie żyje

Ty juz tam byłeś napisz mi proszę czy jest możliwość załatwienia jedynkimlodydzik pisze:Ja jakos zyje bez FBadiutantka1 pisze:hej Ty chyba jesteś drugiej młodości bo niema Ciebie na FB a kto nie ma FB to nie żyje

Konrad_27 pisze:Schody są dla mnie na plus, dla zdrowia, spacerować też mogę dużo i chyba będę to robił, bo nie jadę na 21 dni do sanatorium żeby siedzieć na kompiemlodydzik pisze:Ogólnie dużo schodów w Lądku jak masz nogi zdrowe to już wygrałeś
Baseny, wody termalne, kawiarnie, dobre ciastka![]()
Wieczorami jest gdzie wyjśćPolecam Sielanke tylko trochę daleko
tylko żeby ktoś w miarę 30 lat się znalazł, żeby było z kim pogadać albo meczyk pooglądać
Zresztą akurat będzie majówka, więc mam nadzieję, że będzie sympatycznie