Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: beatrix+ »

Witojcies!
My już albo dopiero na miejscu w pokoju.
Pogoda się fajna robi.
W recepcji meldują, potem do Restauracji ustalić dietę i przydział nr stolika i zmianę jedzenia posiłków.
Potem pielęgniarska wizyta, Zusowskich jedynek nie ma. Bynajmniej dla naszego turnusu.

Jesteśmy w DZ nr 1 - woda mineralna w kranie! Super!

:) :) A moja walizka dopiero jedzie; )

Pa!
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Tylko posiłki zbyt wcześnie. ...śniadanko 8.rano; )
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Dasz rade na te posiłki, bo hałasy na korytarzu są już od po 6 rano :( Wody ze źródełka nie każdy może pić i nie każdemu służy. Zwody korzystają nawet z zewnątrz.Woda w pokojach - ciepła też mineralna po 3 tygodniach fajna nasza skórka :)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Mnie to już żadna cudowna cieplicka woda nie pomoże.Za stara i za gruba skóra :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Święcona rzut kamieniem. Pomaga. :)
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Żebromodo :) witaj!

Autem podjechać można pod sam DZ, są miejsca dla parkowania i wypakowania się na 30 min.
Potem albo kupujesz kartę, albo parkujesz na waleta.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Żebromodo dziękuje za info.Nie podjąłem jeszcze decyzji czy jechać beztrosko cugiem czy deptać nieco dłużej staruszką Renatą.
Mam nadzieję, że już znalazłaś sobie jakieś "portki" do uprawiania turystyki spacerowej po Cieplicach i okolicy :lol:
Zapytaj mazreny jak szybko odlicza się tam kolejne dni.Nie trać czasu.Posłuchaj doświadczonego i serdecznego doradcy. :idea: :oops: :D
Ty teraz przywiozłaś deszcz i malutkie ciepło.My przywieziemy suchą pogodę i 15 na termometrze w chłodzie ale tez nie na długo.Trzeba dygać niestety ciepłe ciuchy wbrew temu co pisała "gorąca dziewczyna" marzena 2 tygodnie temu.
No to życzę wielu Panów Zenków, Wojtków na spacerach i kuruj się intensywnie.pa! :) ;) :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

:twisted: MarkStan ,dzięki za opinie o mnie :P dobrze zaznaczyłeś w cudzysłowie gorąca bo normalnie lodówka ze mnie ;) ;) Faktycznie dni umykają bb szybko, ale nie ma co kogoś namawiać na "sporty" jeżeli za nimi nie przepada :roll: :roll: Beatrix rozglądaj się, rozglądaj dwóch chętnych zostawiłam :idea: :lol: :lol: Miłego wypoczynku życzę :D :kwiat:
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MarkStan pisze:Żebromodo dziękuje za info.Nie podjąłem jeszcze decyzji czy jechać beztrosko cugiem czy deptać nieco dłużej staruszką Renatą.
Mam nadzieję, że już znalazłaś sobie jakieś "portki" do uprawiania turystyki spacerowej po Cieplicach i okolicy :lol:
Zapytaj mazreny jak szybko odlicza się tam kolejne dni.Nie trać czasu.Posłuchaj doświadczonego i serdecznego doradcy. :idea: :oops: :D
Ty teraz przywiozłaś deszcz i malutkie ciepło.My przywieziemy suchą pogodę i 15 na termometrze w chłodzie ale tez nie na długo.Trzeba dygać niestety ciepłe ciuchy wbrew temu co pisała "gorąca dziewczyna" marzena 2 tygodnie temu.
No to życzę wielu Panów Zenków, Wojtków na spacerach i kuruj się intensywnie.pa! :) ;) :kwiat:
Moje zajęcia aż do 17.ej.Czasu na dzienne spacery brak.
Jutro wieczorek zapoznawczy, może coś wpadnie w oko.
Ale ja czekam na 30.03.;)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Musisz znaleźć sposób na wyrwanie się na spacery.
Kiedy byłem kiedyś w grudniu w Świnoujściu, to wychodziłem na spacery po plaży pomiędzy zabiegami, ubierając się jak bałwan "na cebulkę".
Krótki dzień, dużo zabiegów i długie wieczory.Mus, to mus :D
A nasza Marzanna (mazrena), jednym oczkiem łypie na nasze zapiski.Tylko kama, maryla10 i karolina k. siedzą cichutko.A wyjazd tuż, tuż.
Kobitki czyżby wiosenna Deprecha was dopadła :?: :oops: Nie może być :) Nie dajcie sobie popsuć tych najpiękniejszych chwil oczekiwania na wyjazd.
Ktoś kiedyś napisał:"Największą przyjemnością jest oczekiwanie na przyjemność". ;) :lol: :kwiat:
ODPOWIEDZ