Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie bardzo mi to pomagalo.Mi najlepsza była doreta i nimesil no i ciepelko.....Może Ci pomoże. .....Oby...Na przetrwanie do operacji pomogła mi blokada okolokregoslupowa ale niestety sterydy .Chociaż Ci tluszczyk pisalas ze jest mile widziany.
Ja to już dam z sobą robić wszystko jedno co, aby tylko chociaż trochę mniej bolało...
Orfeusz pisze:
No to może i fajnie.Zawsze jakiegoś grila bedzie mozna zrobić o ile jest miejsce do tego przeznaczone.Chlopaki będą mogli wykazac się kulinarnie.....
Taa płeć żeńska będzie siedzieć, pachnieć i robić dobre wrażenie
No nie ma innej opcji.Kasia łowi ryby.Ania jej kibicuje.ja użalam się nad ich losem(no tych ryb) a Ty Entropio obserwujesz jak kucharze uwijaja się i pilnujesz całokształtu prac.Taki koordynator.
W Białym. jest taki "magik" .Tak go nazywa się w gronie moich znajomych.Wspomnialam o nim Pawlowi(.Ta moja droga dostepu.)Ma prywatny gabinet fizjoterapeutyczny.On na podstawie płytki będzie bez żadnego sciemniania powie czy wystarczy sama rehabilitacja. jaka.i ja przeprowadzi.Lub otwarcie powie że tylko nóż i może wskazać lekarza który ewentualnie potrafil by to zrobić. Szczery i otwarty gość Nie naciagacz.!