Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: entropia »

Cześć wszystkim :kwiat:
Ja to ciekawa jestem czy kuracjusze po Olecku dalej będą mieli zaciśnięte zęby czy przwdzieją pokutny szal :mrgreen:
Nowicjusz pamiętaj coś obiecał na PW :twisted:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aniu, Woytek! którego zaczynacie?
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

entropia pisze:Aniu, Woytek! którego zaczynacie?
08.04.2017r

planuje być około południa :D
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Na innym forum o. Olecku wczytalam się. ze niejaki Jastin.Justin czy ktoś w tym stylu wybiera się na turnus majowy. :D A z Entripia był niejaki Nocny.?
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

U mnie dzisiaj nie pada, noga boli jak zawsze, potem se połaże na rehabilitacje :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Witam piszących w tym temacie!
Od początku śledzę Wasze wypowiedzi a nawet zadawałem pytania, na które mi odpowiadaliście. Wciąż jestem zainteresowany odwiedzeniem Olecka podczas wakacji. Właśnie zastanawiam się nad wyborem turnusu, ale gdy widzę taką recenzję:
Dominika 900 pisze:Hej na disco nie bylam dziś po Olecku laze
to przyznam, że... to mało zachęcające aby tam jechać. Czy informacja, że nie nie było Dominiki na disco jest istotna dla potencjalnych gości? Byłoby lepiej być "na disco" i coś konkretnie opisać aby polecić innym nawet z podaniem nazwy lokalu. Jako miłośnik tras spacerowych dzięki Orfeuszowi wiem o istnieniu ścieżki wokół jeziora, ale gdzie można jeszcze pochodzić? Wypowiedź "po Olecku leze" to żadna informacja dla innych turystów. Proszę o więcej aktualnych konkretnych relacji z tej miejscowości.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Marku !Tu Cię zaskocze! Są tam dwie sciezki Jedna przy samym jeziorze tzw. Wiewiorczy szlak. 12-18km.oraz druga rownorzedna do niej.Oddalona ok 100 m prowadząca pasmem okolicznej zieleni do starej czesci miasteczka.Pieknie utwardzona nadajaca sie nawet do jazdy na łyżworolkach.deskach itp.Latem musi tam być pieknie.Przy samym jeziorze bliżej starego centrum w budynkach turystycznych widać uśpione przybrzezne knajpki. Przechodząc obok aż czuć tę atmosferę gwaru sezonu letniego.....Waaaaaaaaaarto tam być latem :P
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

A jakimiś bzdetnymi wpisami Dominiki się nie przejmuj :D :D :DJak my tam byliśmy z Orfeuszem to pytała o wszystko, a teraz ma nas gdzieś i to samo ten drugi gość. :oops:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Orfeuszu - jeszcze raz dzięki za konkretne informacje. Jak wspomniałem chciałbym poznać te strony i miejscowość, ale na turnus raczej jak zwykle wybiorę góry. Olecko chciałbym odwiedzić w wakacje i pobyć tam kilka dni. Róbcie latem zlot forumowy a chętnie do Was dołączę, mam tylko 250km i nie ma problemu aby tam być.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Marku! Olecko jest malowniczą miejscowością ale też i małą więc prócz tego co Orfeusz napisała niewiele więcej jest co zwiedzać...
Ja osobiście polecam Ci tą wiewiórczą ścieżkę jest dobrze utwardzona, urokliwa i wyciszająca... po drugiej stronie jeziora jest molo, a przy nim prywatna kwatera z możliwością wypożyczenia sprzętu wodnego jak i tego lądowego
ODPOWIEDZ