Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Siemanko. Paweł może podpowiedz bo każdy rwie się żeby być jak najwcześniej w sanatorium , chodzi o to że 08.04 to Sobota i co lekarz będzie przyjmował? A co jak ktoś zjawi się późnym wieczorem? Przyjmują w Niedziele? Czy i tsk wszystko przełożą na Poniedziałek? Może ktoś ten temat rozwinąć?
Przepis jest taki durny że musieli mnie wypisać i odczekać trzeba 20 dni i wtedy mogą znowu mnie przyjąć i operować. Miałam robiony tomograf ale nic nie wskazywało na to, że aż tak mnie sieknie. dziś trafiłam na sor i szybka decyzja że na oddział. Nogę mam jak kłode ciężka i nie moja.