Krynica-Zdroj 20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitac.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zofkr
Na forum od: 10 sie 2011 21:50

Krynica-Zdroj 20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitac.

Post autor: Zofkr »

Bylam w sanatorium w lipcu 2011r.Z tego pobytu jestem bardzo zadowolona.Bardzo dobra opieka,zabiegi wspaniale.Personel bardzo mily i troskliwy.Panie w recepcji uprzejme i zyczliwe.Bylam drugi raz w sanatorium nie mam tak duzego rozeznania ale z tego pobytu w tym sanatorium jestem naprawde bardzo zadowolona.Pozdrowienia i calusy dla calego personelu -pokoj 418. Z.Krawczyk.
Awatar użytkownika
grania
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2010 15:05
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Krynica-Zdroj 20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabili

Post autor: grania »

Witam !
Proszę mi napisać jak tam jest z pokojami ilu osobowe są one i co posiada każdy pokój czy TV , łazienka . Jadę tam 25 października , i nie wiem co zastanę , a jadę bardzo daleko bo aż z Poznania , byłam tylko raz w sanatorium w Muszynie teraz 2 raz jadę , czy są organizowane jakieś wycieczki , i co jest na terenie sanatorium czyli biblioteka , kawiarnia , i czy tak jak w Muszynie zamykane były drzwi o 22 i pani doktor po tej godzinie chodziła po holu i pukała do drzwi jak ktoś głośniej rozmawiał Pozdrawiam gorąco
Zofkr

Pokoje sa jedynki/tylko do dyspozycji Pana Dyrektora/dwojki oraz trojki.Jest w pokojach TV,radio,czajnik elektryczny,lezaki.Jak bylam byl przeprowadzany remont i czesc lazienek bylo po remoncie /kabiny prysznicowe+kafelki/.Dostaje sie trzy reczniki : jeden duzy i dwa male.Na terenie uzdrowiska znajduje sie biblioteka,kawiarnia gdzie mozna potanczyc-ladnie graja.Organizowane sa rozne wycieczki przez biura podrozy w okolicach Krynicy-Zdroj a takze na Slowacje i do Budapesztu.Jezeli chodzi o wyzywienie to radze wziasc normalne bo ja bylam na diecie lekkostrawnej i niestety bylam troszke glodna ale kupowalam sobie duzo owocow .Nie spotkalam sie tam z tzw.zelazna dyscyplina.Jezeli tance skonczyly sie po godz.22 to jak ktos mial pokoj na 7 pietrze to musial isc na piechotke po schodach bo windy byly nieczynne od 22-6 rano.Zabiegi sa wspaniale i na terenie budynku co jest bardzo wazne gdyz mozna bylo w szlafroku biegac z jednego na drugi.Proponuje Pani aby w sanatorium byc na godz.okolo 12-tej i wtedy jest lepsza mozliwosc dostania dwojki a takze dostania zabiegow do poludnia.Zbiegi sa przez caly dzien i jak sie przyjedzie pozniej to w roznych godzinach je mozna dostac i caly dzien jest wtedy zle zaplanowany.Jest takze dostep do internetu ale na korytarzach.Osobiscie bylam zadowolona z pobytu w tym sanatorium i naprawde zabiegi mi duzo pomogly.
Zycze milego wypoczynku i wesolych wspomnien.
Zofkr

Prosze nie jechac do dworca PKS ale wysiasc wczesniej.Zapyta sie Pani kierowcy gdzie nalezy wysiasc aby bylo najblizej sanatorium.Nie pamietam nazwy kolo jakiego sanatorium jest przystanek ale to jest bardzo blisko tego sanatorium do ktorego sie Pani wybiera.Kolo przystanku po drugiej stronie ulicy jest postoj taxi.Ja za przejazd taxi zaplacilam 12 zl.Pozdrawiam. :P
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Przystanek jest w centrum miasta przy sanatorium MSWiA Continental.
ODPOWIEDZ