Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: Mazrena »

Beatrix nie rozpaczaj, to tylko tak na początku wygląda :P dasz radę i na spacery przed i po obiedzie ;) ;) Pierwsze dni tak wyglądają strasznie potem już jest inaczej .Mogłam Ci podpowiedziec, ale jak nie chcesz to nie :roll: A po kolacji to czasu a czasu :shock: Doborowego towarzystwa na wieczorku :lol:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

Mazrena! Jak masz jakieś trafne spostrzeżenia i uwagi ja chętnie skorzystam. :-)
Awatar użytkownika
maryla10
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2017 18:31

Post autor: maryla10 »

Melduję się MarkStan ...To jest moje wiosenne przebudzenie. Szykuję się do wyjazdu. Wczoraj bilecik kupiłam - jadę... nie ma odwrotu.
Jeszcze trochę biegania po lekarzach - anginka mnie dopadła. :o Ostatnie zebrania społecznościowe i od poniedziałku zwalniam obroty :D
Beatrix - napisz proszę jakie jest wyposażenie w pokoju. Lodówka, czajnik, szklanki, ręczniki? Z tym jest różnie - każdy ośrodek ma swoje zasady a w Cieplicach jeszcze nie byłam. Czy wszystkie zabiegi są na miejscu? :)
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: beatrix+ »

Lodówki brak.Czajnik jest i ręczniki.
DZ 1 ma wszystko na miejscu.
Czekam na Was. :)
Awatar użytkownika
maryla10
Kuracjusz
Kuracjusz

Beatrix - a suszarka do włosów?
Zawsze była by jedna rzecz mniej :lol:
Miłego dzionka
:kwiat:
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: beatrix+ »

No dziewczyno! Nie za dużo wymagań? Suszarki brak. ;)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

A lokówek, takich zakręcających włosy na gorąco brak? I żelazek i desek do prasowania? A może są jakieś wspólne kuchnie i lodówki dla wsiech (takie zbiorowe, gomułkowskie) z wychodzącą o własnych siłach z nich wędliną :?: :lol: ?
Trochę mnie przytłoczyły dzisiejsze problemy, których przed wyjazdem zupełnie się nie spodziewałem ale u mnie tak często bywa.Powinienem zrezygnować z wyjazdu, pozostać tu i załatwić na początku kwietnia sprawę do końca.A tak to ciągłe stresy i rozterki zamiast wypoczynku mnie czekają.
Jak wrócę może być pozamiatane.Ach te nieoczekiwane zdarzenia...
Trochę wkurzony MarkStan.
Trzymajcie się i te z angina i te z innymi dolegliwościami ;) A najlepiej się świństwa pozbyć jeszcze w domu :oops:
I pakujcie suszarki i lokówki, choć co naturalne piękno , to naturalne...Zawsze najładniejsze.To może nie brać jednak tych lokówek :?: :D :kwiat:
Awatar użytkownika
maryla10
Kuracjusz
Kuracjusz

:lol: Luzik.... Wyleguję się w ciepłym łóżeczku - za oknem zimno, wiatrzysko... Nabieram siły na wyjazd.
Drażnią moje pytania o wyposażenie w pokojach ale to nie moja wina, że są ośrodki z takim wypasem... :oops:
No dobrze, zabiorę tylko suszarkę do włosów - no przecież będzie śmigus dyngus ....
Znów będę szukała bagażowego na dworcu. :o :lol:
Pomalutku, spokojnie jeszcze dużo czasu do wyjazdu :D
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

;Maryla opiszę Tobie np pokój 2 os: 2szafy (2-3 drzwiowe) 2 łóżka z ładną białą pościelą, 2fotele lub krzesła, ława 2 stoliczki nocne tv, radio 2 szklanki 2 talerzyki 1 czajnik, W łazience prysznic, wc umywalka, lustro 2 białe ręczniki, półeczko- koszyk na kosmetyki :P chyba wszystko :roll: :roll: Też miałam problem czy będzie suszarka i niestety nie miałam odp, więc na szczęście wzięłam ;)
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

MarkStan nie tylko Ciebie dopadły problemy do rozwiązania przed wyjazdem, ja również jadę z duszą na ramieniu i przypuszczam, że często będę miała gorącą linię. Jeszcze do wyjazdu kilka dni a ja jeszcze nie wiem kiedy jadę, życie wymusza korekty. Jedno wiem, nie jadę dzień wcześniej, a o której wyjadę 30 jeszcze nie wiem.
Maryla10, życzę szybkiego powrotu do zdrowie, dobrze, ze chociaż ty już masz zaklepany plan podróży.
Mazrena, czy w łazienkach są suszarki (ale do bielizny i ręczników) ?
ODPOWIEDZ