Wital Giłdap 14.04.2017-..... Święta
-
beti407
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 lut 2017 20:39
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Wital Giłdap 14.04.2017-..... Święta
-
nica
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 24 mar 2017 08:30
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wital Giłdap 14.04.2017-...
Ja także w tym terminie jadę do sanatorium Wital. Będę mieszkała w budynku A. Wyjeżdżam z Warszawy 14 kwietnia z PKP dworca wschodniego.
Kto jeszcze wybiera się tego dnia o godzinie 12 autokarem dla kuracjuszy?
Pozdrawiam
Ania
-
beti407
- Aktywny Kuracjusz

Mam na imie Barbara .Wybieram się smochodem i planuje byc na 10 . Bedę a budynku A . Zabiore jakies potrawy wielkanocne żeby nam przykro nie było że w Święta tak daleko od domu.Mam nadzieję że bedzie dobrze.
Pozdrawiam
Witaj Basiu,beti407 pisze:Witaj Aniu
Mam na imie Barbara .Wybieram się smochodem i planuje byc na 10 . Bedę a budynku A . Zabiore jakies potrawy wielkanocne żeby nam przykro nie było że w Święta tak daleko od domu.Mam nadzieję że bedzie dobrze.
Pozdrawiam
Bardzo dobry pomysł. Ja niestety jadę autokarem i nie mam możliwości zabrać ze sobą przysmaków wielkanocnych
Powiedz mi pierwszy raz jedziesz do sanatorium?
Pozdrawiam ciepło,
Ania
-
beti407
- Aktywny Kuracjusz

Do sanatorium jadę pierwszy raz i mam duże obawy jak to bedzie,ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje że pogoda nam dopisze to bedzie super. Jestem osobą dość energiczną ,wiec siedzenie w pokoju średnio mnie interesuje.Trzy tygodnie to ni dużo ni mało.Zależy czego oczekujemy po takim wyjezdzie ale jak sobie czas zorganizujemy to może być fajnie.
Pozdrawiam Basia
Ja też lubię aktywnie spędzać czas. Liczę na częste spacery, wycieczki oraz, że nie będzie czasu na nudę i tęsknotę za rodziną.
Ja już powoli zaczynam pakowanie. Niestety bez auta mam ograniczone możliwości bagażowe i musze dobrze się zastanowić co wezmę
Pozdrawiam
Ania
-
beti407
- Aktywny Kuracjusz

To że jade samochodem wcale mi nic nie ułatwia.Wczoraj próbowałam się pakować.Wychodzi na to że do Piątku spakuję pół domu, bo jakos dziwnie wszystko mi sie przyda
Pozdrawiam Basia