Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem kochani Podle się dziś czuję ale zebrałam trochę się, żeby się chociaż ujawnić, że żyję. Sorki ale dziś kiepski ze mnie towarzysz broni Musicie mi wybaczyć pozdrawiam was
pawel1974 pisze:I Orfeuszka mnie zagadała i przyznała się kim jest. Tylko cicho
Dziwna była taka "partyzantka" ! A tak zyskało się na turnusie zaprzyjaźniona duszyczke do pogaduszek i chociażby wymiany uśmiechów mijając się w korytarzu.
Nie wiem dlaczego czekają na tego lekarza. Chol.......ne zasady....
Kasiu!Nie zgrywaj tylko bohatera tam .Dawaj im znaki że cierpisz.Nie milcz..Przecież często w trudnych sytuacjach operacje odbywają się nocami. Porozmawiaj z szefem!!!!
Orfeuszu - po Twoich super informacjach znowu chce mi się odwiedzić Olecko 60-kilometrowy szlak to już coś! W sam raz na turystyczny krótki wyjazd sobotnio-niedzielny. Może nie warto czekać do majówki tylko wyruszyć już jutro na poszukiwanie wiosny? Czy spotkałbym naszą ulubioną koleżankę, która wciąż tam gdzieś "łazi"
Maarek36 pisze:Orfeuszu - po Twoich super informacjach znowu chce mi się odwiedzić Olecko 60-kilometrowy szlak to już coś! W sam raz na turystyczny krótki wyjazd sobotnio-niedzielny. Może nie warto czekać do majówki tylko wyruszyć już jutro na poszukiwanie wiosny? Czy spotkałbym naszą ulubioną koleżankę, która wciąż tam gdzieś "łazi"
60km na wycieczkę pieszą??? nawet na rower to wyzwanie ,dla auta w sam raz