Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Też będę w Domu Zdrojowym, więc jeżeli różnica wiekowa Ci nie przeszkadza to na pewno się spotkamy.
W tym czasie jedzie również jakaś Dorotka więc może nam napisze w jakim przedziale wiekowym się znajduje.
Byłam w Cieplicach w zeszłym roku w Lalce, ja byłam z NFZ a z ZUS kwaterują w Domu Zdrojowym. Będzie super zabiegi na miejscu, na pewno basen, stołówka też na miejscu. Jedynie na potańcówki trzeba wyjść . My chodziliśmy do Zdrojowej w parku i Pod Różami .Weźcie koniecznie kostiumy kąpielowe bo warto pójść do Term Cieplickich w parku ale to już odpłatnie.Jeśli macie legitymacje niepełnosprawnych to weżcie bo jest zniżka. okolica piękna jest co zwiedzać. Jak będziecie miały pytania to proszę pytać - odpowiem. Udanej kuracji i dobrej zabawy.
Dziunia napisz coś więcej o Cieplicach. Jak wygląda ten Dom zdrojowy, pokoje, łazienki, co trzeba zabrać itp. Ja jadę pierwszy raz i nie mam pojęcia co trzeba zabrać. Jak to wszystko wygląda. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę.