Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
i jeszcze jedno - choroby reumatologiczne mają jednostkę chorobową 3, a u mnie jest 0 jeszcze się z czymś takim nie spotkałam może ktoś coś może powiedzieć na ten temat?
danka pisze:Przy nr ok.600 otrzymasz skierowanie.Miłego czekania.
Witam, nie koniecznie Ja w ubiegłym roku miałam niecałe 200 , dopiero w przeglądarce pojawiła się informacja gdzie i kiedy
Faktycznie różnie to bywa,dokładnie roku temu dostałam informację przy numerze( 70)ale z 3 miesięcznym wyprzedzeniem
Kibicujemy Tobie Blondi...i czekamy na dobre wieści