Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jutro wszystkiego sie dowiem . Musze miec jak najszybciej zrobiony zabieg . W grudniu miałam zrobiony rezonans ( operacja do powtórki 2 sruby i stabilizacja)- do marca B. Duze pogorszenie na 8 srub . Kregoslup w rozsypce . Lekarz powiedział ze rehabilitacja mi nie pomoże . Jutro mam konsultacje z drugim neurochirurgiem - zobaczę co on mi powie .
Dzień dobry wszystkim Zegarki po przestawiane Aniu jutro będę wszystko wiedzieć, mają zebrać się doktory i debatować co dalej zrobić z dziwnym przypadkiem Ogólnie to kiepsko się czuję ale dziś trzeba zebrać siły i mecz oglądać i kibicować Polska Biało Czerwoni.
Hej Orfeusz Wy z Pawlem i Entropia mieliście duzo szczescia wrociliscie cali !!!
Kasia jutro dla nas decydujący dzien . Mysle ze sie czegos dowiemy i Ty i ja