VenusVVENUS pisze:Dziewczyny coś mi się wydaje że z Wami to chętnie w 3-ce..byłoby super...
Prawda Princi

VenusVVENUS pisze:Dziewczyny coś mi się wydaje że z Wami to chętnie w 3-ce..byłoby super...

Trza by to Kruszynkokruszynka2 pisze: Venus i kolega nieśmiały czyli czworeczka![]()

Mądrego po szkole ,to i dobrze posłuchaćMarkStan pisze:Myślę, że optymalny wariant, to dwójka.Przerabiałem już jedynki, dwójki, trójki a nawet czteroosobowe pokoje.W tym ostatnim skład podzielił się na
2 x 2. I zajęcia po zabiegach przeważnie przebiegały według tego podziału.W trójce także natrafiłem dwóch panów, którzy uwielbiali procenty i musiałem poszukać kumpla w innym pokoju.W dwójce przeważnie możliwe było dopasowanie się dzięki wzajemnym ustępstwom i nawet duża różnica wiekowa, nie była przeszkodą.Jedynka strawna jedynie dla: 1) poszukujących namiastki tego, czego nie mają na co dzień,2) lubiących cisze i książki lub spanko o każdej porze dnia i nocy, 3)"jedynaków", którzy nie cierpią kiedy ktoś im się plącze pod nogami.
Ja uważam, że jadę do sanatorium także po to, aby poznać nowych ludzi i to co maja do powiedzenia.To wzbogaca człowieka.No i jestem typowym stadnym zwięrzęciem.![]()
Niooo masz rację Pani słoneczkowaSloneczko pisze:Trza by to Kruszynkokruszynka2 pisze: Venus i kolega nieśmiały czyli czworeczka![]()
jeszcze raz przeliczyć
bo czwóreczka może być za mała

Tylko nie wybierajcie poczty w CiechuSloneczko pisze:VenusVVENUS pisze:Dziewczyny coś mi się wydaje że z Wami to chętnie w 3-ce..byłoby super...
z nami to i na .....poczcie
![]()
![]()
Prawda Princi![]()