Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
peonia56 pisze:Witam dzisiaj miałam komisję , zostałam zakwalifikowana do leczenia sanatoryjnego w ramach prewencji.
Pustkowo od 24 lipca Pozdrawiam serdecznie
Peoniu Gratuluję Przywracasz nadzieje, że może kiedyś ....... Ciesze się razem z Tobą
U mnie na liczniku ok 3200 myślę, że gdzieś za miesiąc dostanę bilecik , tylko gdzie mnie NFZ wyśle???
Pozdrawiam M.
aniag pisze:Elu koniecznie do nas dołącz ale i tak spotkamy się jeszcze przed moim wyjazdem
Obowiązkowo Co zaś letnich wyjazdów się tyczy , to za tydzień będzie wiadomo Nawet białe łóżka mi o miesiąc przyśpieszyli więc może się na lipiec wyrobię