Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zapewniam dużo szybciej towarzystwo się znajdzie niż myślisz i te z forum trudno odnaleźć . Ja jestem z pod Wrocławia. A to na rower musisz mieć koniecznie kask rękawiczki i specjalne ciuszki bo inaczej nie wypada
natiic pisze:5 zl trochę się może uskładać ale raz na jakiś czas chętnie bym pojeździła
Dorotko no szkoda bo byłoby raźniej ale jak wrócę obiecuję opowiedzieć wszystko. Napisz coś o sobie ul masz lat i skąd jesteś? Znaczy z jakiej części Częstochowy?
Romek a czy wiem jest w życiu najważniejszy? To mnie raczej głupio że taka młoda a taka kaleka... A co do roweru to jeżdżę we wszystkim w czym da się usiąść i kręcić nogami. Do pracy głównie w sukienkach jak ciepło