Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pawel1974 pisze:Ja spisku nie szukam ale teraz już ostrożny będę.
Paweł, ja jadę z ZUS kolejny raz i zawsze termin wyjazdu znam duuuużo wcześniej. Tym razem w ZUS- ie bylam na komisji w styczniu i wiedziałam, ze jadę w sierpniu.
Pozdrawiam
Nowicjusz pojawi się powtórnie na forum przed kolejnym wyjazdem w innym temacie z innymi ludźmi.Nie na potrzeby integracji z innymi tak jak co po niektórzy w tym temacie.Jego strata!
Orfeusz pisze:Nowicjusz pojawi się powtórnie na forum przed kolejnym wyjazdem w innym temacie z innymi ludźmi.Nie na potrzeby integracji z innymi tak jak co po niektórzy w tym temacie.Jego strata!
A ma czego żałować . Świetni ludzie sa na forum życzliwi i pomocni. My Orfeuszko z Kasia i Entropia poznamy sie na naszym wyjeździe. Paweł moje zaproszenie aktualne !!! Mysle ze poznam ciebie wczesniej a z Woytkiem stykniemy sie juz niedługo w Olecku