TVP1 Alkohol w sanatoriach
-
forumowicz
Re: TVP1 Alkohol w sanatoriach
- MARIOLA69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
FAN dzieki za ...
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- MARIOLA69
- Super Kuracjusz

nie wiem gdzie pije sie tak wstajac juz z łozka no chyba,ze ktos nie jest w stanie wytrzymac bez alkoholu,ale to juz inna bajka
kazdy z nas ma wolna wole i rozum i odpowiada za siebie .Nie sadzę,zeby szefostwo pozwalało na picie do upadłgo i dawało przyzwolenie ,zazwyczaj przyłapanie na piciu konczy się
upomnieniem a jesli to nie dotrze wydaleniem z senatorium..i pozegnaniem sie z dalszego korzystania z senatorium.Owszem wychodząc na spacer wypija sie piwo lub dtinka lecz nigdy
nie zdazylo mi sie zebym musiała sie czołgac
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
po pewnym czasie Pan zagadkowo zadal pytanie czy wwszyscy do sanatorium pociag do Kołobrzegu każdy z pokaźna walizką .
Zagadkowe pytania do jakiego ośrodka , okazalo się ,że wszyscy jechaliśmy do tego samego zaczeło sie ..parowanie do jednego pokoju bo juz się znamy .. w okolicach Piły rozpoczeły się raczej insynuacje niz opowieści wolałem wychodzic na korytarz niz ..sluchac okazało sie ,że prawdopodobnie WSZYSCY juz byli ileś tam razy .
Wypili iles tam alkoholu , zronili sex z ilomas Kobietami czyli debeściaki .
Snuli marzenia na temat pobytu nawet juz w pociagu ustalai dni ..picia , dni czy tez sygnaly na ..wolny pokój.
Cholera Darek CO JA TUTAJ ROBIĘ ????
Już przy przyjęciu zaczeło wychodzic szydło z worka Wszyscy byli pierwszakami -PIERWSZY RAZ zachowan tych Panow nie będę opisywał bo szkoda serwera ,ale w drodze powrotnej jadąc ponownie wtym samym Skladzie zadałem PYTANIE jak bylo w SANATORIUM
Odpowiedź ..nie wiedzielismy ,że tak GRZECZNIE okazało sie ,że nasłuchali się BZDURNYCH opowiastek i dopiero Życie zweryfikowalo FAKTY
Sanatorium poznasz gdy będziesz 5-10 czy 15 razy i w zupelności popieram słowa Pana Andrzeja
- MARIOLA69
- Super Kuracjusz

Jak to tam wymienia sie pokoje a raczej zamienia sie osoby
Baki robia Ci ktorzy nigdy nie mieli stycznosci i fantazjuja..RADA-Użyc fantazji w innym celu