Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 13:02
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: Karolina k »

Pogoda piękna :D i kto tu mówił o kartkach zimowych :lol: pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Karolina i jak udały się tańce w Agacie :?: Jak wrażenia :?: :idea: :)
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Karolina k pisze:Pogoda piękna :D i kto tu mówił o kartkach zimowych :lol: pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów :kwiat:

Karolinko oby taka pogoda była cały kwiecień ale......
kwiecień plecie bo przeplata, trochę zimy, trochę lata.
Nie widziałem cie od wczoraj czyli poczułaś się tu jak należy i tak trzymać.Pozdrowię cie"na żywo" jak zobaczę .pa! :D :kwiat:
Gratuluję drugiej gwiazdki :D
Karolina k
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 13:02
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Karolina k »

Musimy się mijac rozglądam się co i rusz a tu a nie widu ani słychu :lol: również pozdrawiam i będę sie rozglądać :)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widze, że się aklimatyzujecie :P ,na moje posty nie odpowiadacie , więc już tu nie piszę :? co chcieliście dowiedzieliście się, teraz sami testujecie,nic tu po mnie żegnam :?
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mazrena co ty mówisz.Jesteś "nasza", nie wycofuj się.Jesteś miłą i kontaktową kobitką a my wszyscy cię lubimy, zresztą Romka też, gdyż facet ma dobry żart.Nikogo nie puścimy z naszego grona.Przecież na Cieplicach sanatoria się nie kończą.każda znajomość i rozmawianie z sobą jest dziś na wagę złota.Ludzie się zamykają w swoim maleńkim światku i coraz mniej kontaktują z innymi.To niezdrowe :D
Dziś nasz pierwszy dzień zabiegowy i gwałtowna poprawa pogody.Na termometrze w cieniu o 17:30 jest 21 st.C.To daje chwilowe zmęczenie.Napisz nam co teraz porabiasz i czy odczuwasz już dobre skutki pobytu w Cieplicach :?: :) Pozdrawiam cię serdecznie w imieniu Ciepliczan 30.03. :D :kwiat:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Karola odpisz naszej Mazrenie bo się na nas obrazi. Zadała ci pytanie.Wydaje mi się, :D że jesteście w podobnym wieku i obie lubicie tańce. :) :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mazrena pisze:Już zakwaterowani :?: zadowoleni :?: tak jak chcieliście :?: :) :)
Marku i jak poradziłes z autem i współlokatorem :?: Zadowolony :) :)
Dziękuję za miłe słowa,które spowodowały :) ,potrafisz podbudować :shock: :kwiat:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Marzeno,
Renata, moje stare i wysłużone wozidło spisało się jak zwykle ,,,na medal.Przywiozła nie tylko mnie na miejsce o czasie ale i mojego pilota, a właściwie
pilotkę, Marylę 10.Tak, tak. Internet pozwolił nam się domówić na wspólne podróżowanie przez przypadek, bo w ostatniej chwili zgubiłem portfel z dokumentami i miałem jechać pociągiem, na który Maryla10 jak pisała tu na forum, miała już wykupiony bilet.Wieczorem 29-go , w ostatniej chwili portfel się odnalazł i nastąpiła szybka zmiana decyzji.Bilety na IC przepadły.Trudno.Podróż Renatą minęła szybko bo dużo rozmawialiśmy abym nie przysnął.Moja pilotka czytała co mniejsze napisy z nawigacji, których ja nie mogłem odczytać.Pełna współpraca :lol: :lol: :kwiat:

Do Romka,
Facet nie bierz na serio to co napisałem.Masz dużo do pożartowania na forum.Pisz u nas dalej. :D ;)
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Marku, to super, że tak się ułożyło i mogliście wspólnie dojechać. ;) Nie ma to jak mieć jakąś bratnią duszę na turnusie od 1 wejrzenia 8-) 8-) . Mam nadzieję że i z parkowaniem auta poradziłeś :?: :idea: Nie piszesz nic o pokoju, masz 1-os czy 2-os :?: :arrow: Czy masz możliwego współlokatora :mrgreen: tzn dobranego wiekiem :lol: Czy ten przyjazd wcześnie rano coś dał-zmienił :?: Miłego wypoczynku i dobrych zabiegów życzę :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ