Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mazrena! Ja również podpisuje się pod postem MarkStan abyś nie opuszczala naszego grona. Jetem bardzo wdzięczna za cenne uwagi i informacje. Wszystkie osoby z forum są bardzo sympatyczne, aczkolwiek nie udało się nam wypić wspólnej kawy. Z Karolina k mieszkamy po sąsiedzku.
Kama dzięki . Może Wam się jeszcze uda wypić kawę, macie czas jeszcze
Teraz dopatrzyłam, że tak jak Marek jesteśmy z jednego regionu Odpoczywajcie i relaksujcie się
Mazrena przepraszam cie bardzo że nie odpisałam wczoraj padła jak pies pluto nigdzie się nie wybrałam jednak ale koleżanka z pokoju była zaliczyła w parku dwa senatoria z dancingami ale średnio jej się podobało bardzo malo osób , za to dziś większość kuracjuszy było po drugiej stronie rzeki tuż przy naszym domu i wróciły w znakomitych humorach nawet bardzo co po niektórzy jutro sama się tez tam wybieram wiedz po powrocie opiszę wrażenia .pozdrawiam cieplutko
Jeszcze popisze może chwilkę bo spać się nie chce ogólnie jest to mój pierwszy tak8 wyjazd wiedz nie mam porównania i nie bardzo mogę się wypowiedzieć co do naszego senatorium , zabiegi kończą u mnie się po 12 wiedz kupę dnia zostaje wiedz bez samochodu kiepsko uważam, a nie ma chętnych z samochodem co by gdzieś zabrali za tak zwaną zrzutka na paliwko. Cieplice już obeszłam w koło pozostają jeszcze termy i basen na powietrzu , też się jutro wybieram po południu bo sie chyba zanudze a i są oczywiście wycieczki odpłatne ceny różne takie fajniesze koło 90zł.
Pokoje też bardzo ładne i czyste, zabiegi ok ale pókoj mam położony bardzo dziwnie latam po schodach ale kto nie moze to go czekają dwie windy i trochę schodów by najmniej do pokoju w którym ja jestem , wiedz kiepsko czegoś zapomnieć zeby później wracać bo sie schodzi trochę czasu to senatorium to taki trochę labirynt pierwszego dnia ciagłę się gubiłam to tak i jeden minus jak dla mnie jeszcze raz pozdrawiam i przepraszam pytaj jak coś obiecuję będę częściej zaglądać
Nie mam pojęcia, kto ten budynek projektował, ale chyba ktoś na podwójnymi gazie. ...
I ta garkuchnia na poziomie minus 2.
P.s.
Taaak, dyskoteki w kościele są najlepsze. Dobrze Pałacu Zdrojowego nie ma po co iść. ..
Do cieplic wybieram się na przełomie kwietnia i maja. I czytając posty trochę mi skrzydła opadły - nudno?
Karolina -byłaś w Jeleniej? ładne miasteczko, można wyskoczyć na jeden dzień. A te wycieczki zorganizowane to często są? popołudniami też, czy tylko w dni wolne? no bo wiesz: jak nie ma chętnych na prywatny wjazd to może można się z biurem wybrać. No bo rzeczywiście, ile można po Cieplicach chodzić.
Widzę jest dobrze dajecie sobie radę i czas macie na dzielenie się wrażeniami. DZIEKUJEMY. Myzbieramy siły na wyjazd założyłem wniosek o kredytów widzę będą wydatki Ale bocian da siana. Pozdrawiam nowa koleżankę z przełomu kwietnia i maja.
No dobrze moje wszystkie kobitki z forum.Ja troche odpoczalem.Mysle, ze wy takze.Dzis 13:30 na dole bede czkal przed wejsciem.Idziemy do parku i obadac termy cieplickie.Mozemy tralfic gdzies na kawe np.do prywatnej kawiarenki-sklepu w centrum lub do MSW (tansza wersja).Kazdy placi za siebie.Ja place tylko wyjatkowo za kawe Beatrix bo ona tak sobie zazyczyla dawno tomu .Z nikim indywidyalnie sie nie umawiam.Umawiam sie ze wszystkimi ok? I czytajcie wiadomosci na forum.Pozdrawiam Zebromodo czli MarkStan
MarkStan pisze:No dobrze moje wszystkie kobitki z forum.Ja troche odpoczalem.Mysle, ze wy takze.Dzis 13:30 na dole bede czkal przed wejsciem.Idziemy do parku i obadac termy cieplickie.Mozemy tralfic gdzies na kawe np.do prywatnej kawiarenki-sklepu w centrum lub do MSW (tansza wersja).Kazdy placi za siebie.Ja place tylko wyjatkowo za kawe Beatrix bo ona tak sobie zazyczyla dawno tomu .Z nikim indywidyalnie sie nie umawiam.Umawiam sie ze wszystkimi ok? I czytajcie wiadomosci na forum.Pozdrawiam Zebromodo czli MarkStan
No ja to kolegi nie poznaje niby taki grzeczny a to nagle wszystkie moje ..... przepraszam ale dwa dni mnie nie było ... bo mnie nosiło po Polsce i dalej.
Czekamy na meldunki o poczynaniach ekipy